top of page
  • ЕМА

МІСЯЦЬ НЕЗЛАМНОСТІ




Шановні клієнти та партнери!


Сьогодні країна відзначає сумний рубіж – місяць нашого героїчного протистояння у війні проти російській окупації території нашої держави. Вже місяць наші бійці та прості українці боронять нашу землю та не віддають російським загарбникам ні краплі нашої рідної землі. Ми всі, громадяни України та весь цивілізований світ, бачимо із якою сміливістю та відданістю воюють наші ЗСУ. Віримо в перемогу та робимо все можливе, щоб наша країна та економіка працювала за всіх часів.


Хочемо завірити вас, що в цей вкрай важкий час ТОВ «ЕМА» продовжує працювати на ринку електроенергії та здійснювати постачання своїм клієнтам в штатному режимі.


Зусиллями нашої команди ми переформовували роботу офісу та продовжуємо надавати послуги нашим клієнтам по всій території країни, де сьогодні це можливо.


Ми розуміємо, що сьогодні війна наносить величезну шкоду підприємствам, економіці та інфраструктурі країні, тому намагаємось підтримувати своїх клієнтів та партнерів, сумлінно виконуючі наш головний обов’язок - підтримку безперебійного електропостачання підприємствам України.


Наші менеджери працюють для вас з різних куточків країни, забезпечуючи комунікацію та усю необхідну допомогу з питань енергопостачання. Сьогодні забезпечення життєдіяльності українського бізнесу важливіше, ніж будь коли до цього. Давайте підтримувати економіку України разом.


Якщо у Вас виникли проблеми з постачанням електричної енергії або виникли будь-які інші питання щодо енергопостачання в період військового стану, будь-ласка, зверніться до нас за номером телефону +38 (063) 104-18-15 Андрій Мазуряк.

Разом ми переможемо! Все буде Україна!

Бережіть себе та Ваших близьких,

Ваша ЕМА.

3 перегляди
bottom of page